Na sajmu DMS EXPO 2010 učestvovalo 11 srpskih kompanija

Bez autora
Nov 03 2010

Na nedavno održanom sajmu u Štutgartu, DMS EXPO 2010, učestvovalo je 11 srpskih kompanija, među kojima je jedan od izlagača bio i MFC. Učešće naših kompanija doprinelo je promovisanju naše zemlje i srpskih ICT potencijala na globalnom tržištu, i ukazalo na čunjenicu da posedujemo IT resurse sa kojima možemo ravnopravno da konkurišemo kompanijama iz Nemačke, Francuske, SAD i drugih zemalja. Predstavnici MFC-a uspostavili su poslovne kontakte sa potencijalnim partnerima iz Nemačke i ostalih zemalja. Veliko interesovanje za proizvod Spider.Net pokazali su učesnici iz Afrike i Indije. Sajam DMS EXPO 2010 posetilo je oko 10.000 ljudi, koji su, pored ostalog, imali mogućnost da kroz izložbe, tribine, predavanja i prezentacije savremenih informatičkih rešenja kroz primere iz prakse, dođu do korisnih informacija koje bi im omogućile bolje funkcionisanje u uslovima savremenog poslovanja...

Na sajmu DMS EXPO 2010 učestvovalo 11 srpskih kompanijaNa nedavno održanom sajmu u Štutgartu, DMS EXPO 2010, učestvovalo je 11 srpskih kompanija, među kojima je jedan od izlagača bio i MFC.

Učešće naših kompanija doprinelo je promovisanju naše zemlje i srpskih ICT potencijala na globalnom tržištu, i ukazalo na čunjenicu da posedujemo IT resurse sa kojima možemo ravnopravno da konkurišemo kompanijama iz Nemačke, Francuske, SAD i drugih zemalja. Predstavnici MFC-a uspostavili su poslovne kontakte sa potencijalnim partnerima iz Nemačke i ostalih zemalja. Veliko interesovanje za proizvod Spider.Net pokazali su učesnici iz Afrike i Indije.

Sajam DMS EXPO 2010 posetilo je oko 10.000 ljudi, koji su, pored ostalog, imali mogućnost da kroz izložbe, tribine, predavanja i prezentacije savremenih informatičkih rešenja kroz primere iz prakse, dođu do korisnih informacija koje bi im omogućile bolje funkcionisanje u uslovima savremenog poslovanja.

Ovogodišnji sajam DMS EXPO 2010 je na jednom mestu  povezao digitalne informacije i upravljanje dokumentima sa IT biznisom.

Glavna atrakcija na DMS EXPO 2010, kao vodećeg evropskog sajma digitalnih informacija i upravljanja dokumentima, bili su tehnički forumi na kojima je održano više od 100 prezentacija sa aktuelnim temama iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija. Posebno interesovanje posetilaca DMS EXPO 2010 bilo je za poslovnim rešenjima za upravljanje dokumentima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik